De roots van ICI PARIS XL liggen in België, meer bepaald in Brussel.

We schrijven mei 1968. Meneer en mevrouw Brenig hebben een passie voor parfum en schoonheidsproducten. Daarom openen ze een parfumwinkeltje in de Brusselse wijk Elsene (‘Ixelles’ in het Frans). Hun doel? De luxe van Parijs naar Brussel brengen en zo de Franse schoonheidsproducten voor iedereen toegankelijk maken. Ze geven hun winkel de toepasselijke naam ‘Ici Paris à Ixelles’.

Hun concept is een schot in de roos en al gauw volgen er meer winkels in Brussel, België én de buurlanden. De naam verandert in de loop van de jaren naar ICI PARIS XL, maar de passie voor beauty is dezelfde gebleven.

Intussen telt ICI PARIS XL bijna 300 winkels in 4 landen: er zijn meer dan 150 in Nederland, meer dan 120 parfumerieën in België en Luxemburg, en ICI PARIS XL is zelfs in Duitsland aanwezig.

En sinds 2002 maakt ICI PARIS XL deel uit van de A.S. WATSON Group, dat momenteel de grootste Health & Beauty Retailer ter wereld is met niet minder dan 13.700 winkels.

Vond u deze informatie handig? Vul dan uw naam en email in om wekelijks informatie te ontvangen! Uw privacy zal gerespecteerd worden.

Naam

Jouw email

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here