Derde Lidl-commercial met George Baker
Al tweemaal maakte popzanger George Baker zijn opwachting in een Lidl-campagne van Joe Public. Nu opnieuw. De Lidl Brown Bag is nu ingeruild voor een Lidl Green Bag, het duurzame en herbruikbare alternatief voor het traditionele AGF-tasje.

In de nieuwe tv-spot wordt aandacht besteed aan het verse groente- en fruit-assortiment van Lidl en de introductie van de Green Bag. Met deze introductie geeft de Duitse supermarktketen invulling aan haar strategie om het gebruik van eenmalige plastics te reduceren.

Aan het einde van de commercial refereert een Lidl medewerker trots naar het feit dat Lidl wederom is uitgeroepen tot De Beste Supermarkt in Groente en Fruit. Terwijl hij langs het AGF-schap loopt, zegt hij: ‘Toch weer die beker!’ George kijkt blij verrast om, maar dan blijkt dat de medewerker het niet over George Baker had maar over de beker voor beste supermarkt in groente en fruit.

Vond u deze informatie handig? Vul dan uw naam en email in om wekelijks informatie te ontvangen! Uw privacy zal gerespecteerd worden.

Naam

Jouw email

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here